GarantieProducten van Trek en Bontrager zijn gedekt door een garantie- & retourbeleid waardoor je de producten met vertrouwen kunt kopen en maximaal kunt genieten van je aankoop.

 

Unconditional Bontrager Guarantee:
Mocht je om een of andere reden niet tevreden zijn met je Bontrager-product, breng het dan binnen 30 dagen samen met de originele aankoopbon terug naar onze winkel om het product om te ruilen of om het aankoopbedrag terug te ontvangen. Met deze garantie heb je 30 dagen de tijd om te ervaren of deze aankoop echt bij jou past.

 

Crash replacement:
Elke Bontrager-helm wordt geleverd met een Crash Replacement garantie. Als je helm binnen één jaar na aankoopdatum beschadigd raakt bij een crash, vervangt Bontrager hem kosteloos. Je kunt de helm bij ons inleveren met een kopie van je aankoopbewijs en een beschrijving van het ongeval. Wij leveren je een nieuwe helm nadat gebleken is dat je helm aan de voorwaarden voor vervanging voldoet.

 

Carbon Care: 
We willen dat je zo vaak en zo veilig mogelijk op je fiets kunt rijden en daarom maken we het eenvoudig om een beschadigd carbon frame of carbon onderdeel te vervangen via Trek Carbon Care. Carbon Care is een exclusief programma voor Trek-eigenaren waarbij aanzienlijke kortingen worden gegeven op de vervanging van beschadigde carbon frames, vorken en onderdelen.

 

Carbon wielen met levenslange garantie:
Elke set Bontrager carbon wielen krijgt een levenslange garantie tegen materiaal- en productiefouten. Daarnaast valt elk nieuwe set Bontrager carbon wielen onder het Carbon Care wielprogramma. Dat houdt in dat we de wielen van de eerste eigenaar kosteloos repareren of vervangen in het geval de wielen beschadigd raken in de eerste twee jaar na aankoop (en dat we tegen aanzienlijke korting een vervangend wiel leveren ongeacht de aankoopdatum).

 

4 Year care free plan:
Trek biedt u een uitgebreide collectie stads- en elektrische fietsen die aansluiten bij uw wensen en waarop u jarenlang zorgeloos kunt fietsen. Hier werken wij met ons team hard aan. Dit is echter niet mogelijk zonder de juiste partners zoals Bosch. Het ‘4 Year Carefree Plan’ is een samenwerking tussen Trek en Bosch dat u de mogelijkheid biedt om maar liefst 4 jaar zorgeloos te genieten van een met Bosch ondersteuning uitgeruste elektrische fiets. .
Het ‘4 Year Carefree Plan’ sluit u af bij aankoop van uw nieuwe Trek elektrische fiets uitgerust met Bosch ondersteuning.
Voor de investering van €149,- rijdt u buiten de standaard 2 jaar garantie nog eens 2 jaar extra zonder zorgen!