Nieuwe Domane SL en SLR ; bij ons verwacht eind november - begin december

Gepubliceerd op 26 september 2022 om 11:01

De fiets die elke rit beter maakt

Dit is een ode aan de openbare weg. Dit is een ode aan zonovergoten zondagsritten met een zalig zomerbriesje. Dit is de gloednieuwe Domane.

De Domane SL en SLR zijn gemaakt voor meeslepende fietsavonturen met ongeëvenaard langeafstandscomfort, verbluffende veelzijdigheid en wonderbaarlijke wedstrijdprestaties. Of je nu verharde asfaltwegen of onverharde gravelpaden verkent, fietsmarathons rijdt of over kasseien dendert, met de Domane beleef je maximaal plezier aan elke rit.

Het winnende verhaal
Zegevierend in Parijs-Roubaix

De Domane is ontwikkeld in samenwerking met de profs van Trek-Segafredo, als wedstrijdfiets die kan schitteren in de lastigste wielerkoersen ter wereld, zoals Parijs-Roubaix, de iconische kasseienrit waarin Elisa Longo Borghini en Lizzie Deignan twee jaar op rij hun Domanes naar de zege stuurden.

Supersonisch snel
Onze lichtste en snelste Domane disc ooit

De vierde generatie Domane is dankzij een nieuwe frameontwerp van topkwaliteit OCLV Carbon en verbeterde Kammtail-buisvormen onze lichtste en snelste Domane disc ooit.

Zacht als boter
Verbeterde IsoSpeed-technologie

Geniet van langeafstandscomfort met de nieuwste, verbeterde IsoSpeed-technologie, waarbij de zitbuis onafhankelijk van het frame kan bewegen voor meer comfort en minder vermoeidheid.

Voor op elke ondergrond
Ruimte voor banden tot 38c breed

Het frame heeft genoeg ruimte voor brede banden, zodat je zowel op asfalt als op onverharde paden kunt beschikken over comfort, stabiliteit en grip.

Het voordeel van OCLV
Licht en sterk OCLV Carbon

Hoe een carbon frame gebouwd is, maakt groot verschil. Alle carbon Domane-modellen zijn gemaakt volgens een gepatenteerd proces, waarbij op gewicht wordt bespaard, maar niet op sterkte en stijfheid.


Vaarwel, zadeltas

Verborgen opbergruimte en bovenbuisnokken

Via bevestigingspunten op de bovenbuis kun je snel een frametas voor spulletjes monteren; in de opbergruimte in de onderbuis past gereedschap en een bandenplaksetje, onmisbaar voor onderweg.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.