Checkpoint bagagemogelijkheden

Gepubliceerd op 19 januari 2022 om 16:58

 

Hoeveel bagage kun je nu eigenlijk meenemen op een Checkpoint ❓
 
De Checkpoint staat bekend als een fantastische gravelbike, die ook uiterst geschikt is voor allroad avonturen. Hierdoor kan de Checkpoint zomaar je favoriete vakantiepartner worden!
 
Maar: hoeveel bagage kun je nu eigenlijk meenemen? En vooral: waar stop je alles?
 
Door middel van de vele bevestigingspunten kun je met een volledige bepakking tot ongeveer 25 liter bagage meenemen. En dat is best veel!
 
✨ De Adventure frametas, bevestig je aan de bovenbuis. De inhoud van deze tas is afhankelijk van je frame maat. Deze tas is geschikt voor zaken die je onderweg nodig zou kunnen hebben zoals gereedschap en voeding.
 
✨De Adventure stuurtas, met een inhoud van 9 liter. Geschikt voor extra opbergruimte voor bijvoorbeeld een regenjack en bevat tevens een drinkzak van 1,5 liter.
 
✨ De Adventure zadeltas, met een inhoud van 9 liter. Is voorgevormd en wordt in vorm gehouden door een karkas. Dit is de ideale tas voor bijvoorbeeld je slaapzak en/of matje als je iets langer onderweg bent.
 
✨ De Adventure bovenbuis tas (bentobox), met een inhoud van 0,8 liter. Ideaal voor je voeding/lunch en bijvoorbeeld telefoon.
 
💧 Aan hydratatie onderweg is ook gedacht. Je hebt de mogelijkheid voor twee side-load bidonhouders plus twee extra mogelijkheden voor bidonhouders op de voorvork.
 
Heb je vragen of wil je graag meer informatie, neem dan contact met ons op!📞

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.