Nieuwe Domane SL en SLR ; bij ons verwacht eind november - begin december

De fiets die elke rit beter maaktDit is een ode aan de openbare weg. Dit is een ode aan zonovergoten zondagsritten met een zalig zomerbriesje. Dit is de gloednieuwe Domane.De Domane SL en SLR zijn gemaakt voor meeslepende fietsavonturen met ongeëvenaard langeafstandscomfort, verbluffende veelzijdigheid en wonderbaarlijke wedstrijdprestaties. Of je nu verharde asfaltwegen of onverharde gravelpaden verkent, fietsmarathons rijdt of over kasseien dendert, met de Domane beleef je maximaal plezier aan elke rit.Het winnende verhaalZegevierend in Parijs-RoubaixDe Domane is ontwikkeld in samenwerking met de profs van Trek-Segafredo, als wedstrijdfiets die kan schitteren in de lastigste wielerkoersen ter wereld, zoals Parijs-Roubaix, de iconische kasseienrit waarin Elisa Longo Borghini en Lizzie Deignan twee jaar op rij hun Domanes naar de zege stuurden. Supersonisch snelOnze lichtste en snelste Domane disc ooitDe vierde generatie Domane is dankzij een nieuwe frameontwerp van topkwaliteit OCLV Carbon en verbeterde Kammtail-buisvormen onze lichtste en snelste Domane disc ooit.

Lees meer »

Nieuwe Madone SLR ; eind september - begin oktober bij ons verwacht!

De ultieme racefietsOnze snelste racefiets ooitVanuit een sensationele historie is een nieuwe standaard voor snelheid ontstaan. Na zeven generaties doorontwikkeling is de nieuwe Madone SLR onze snelste en lichtste Madone Disc ooit. Met deze fiets worden de grenzen van het mogelijke verlegd dankzij een combinatie van ongekende aerodynamica, uitzonderlijke rijkwaliteiten en een ultralaag gewicht. Deze ultieme racefiets is voorzien van geavanceerde IsoFlow-technologie die zorgt voor grote snelheidsvoordelen en betere stuureigenschappen.

Lees meer »

De nieuwe Marlin MTB collectie

Trek introduceert de nieuwe Marlins voor modeljaar 2022, inclusief twee nieuwe modellen. Namelijk de Marlin 4 en de Marlin 8. De Marlin 4 is een geheel nieuwe fiets en een perfect instap MTB model. De Marlin 8 vervangt de X-caliber 7 en krijgt enkele grote updates, waaronder een 1x12 SX Eagle groepset. Lees onderstaand meer over deze twee nieuwe modellen.

Lees meer »

De nieuwe Madone SL

De Madone SL is al geruime tijd een van de best verkopende platformen van Trek en daar is een goede reden voor: hij heeft vrijwel alle high-end techniek van het topmodel Madone SLR, maar dan voor een veel klantvriendelijker prijskaartje. Dit jaar heeft Trek de constructie van de Madone SL naar een hoger niveau getild door de montage van een onderhoudsarm geschroefd T47 bottom bracket- en verder blijft hij net zo comfortabel, aerodynamisch en licht als altijd. 

Lees meer »